Balla Gábor és Takács Dániel
Pár éve kezdtünk el Bicskén foglalkozni a BBQ-val, miután be lettünk oltva a hússütés, és úgy általában a sütés-főzés szeretetével. 2019-ben gondoltuk úgy, hogy miután mindketten elég sok állatot elég sok formában elkészítettünk, mi lenne, ha egyesített erőnkkel kezdenénk el valami izgalmasat csinálni. Ez lett a Smoke-ingerek, aminek keretében első sorban jól érezzük magunkat (ún. örömsütés), másodsorban azt is megpróbáljuk elérni, hogy mások is jól érezzék magukat.
Elsősorban BBQ-val foglalkozunk, de érdekel mindenféle határterület, a hidegfüsttől kedzve, a grillen, a kemencén és hagyományos tűzhelyi sütésen át a különféle tészták sütéséig bezárólag minden. Szeretünk mindennek utána járni, és inkább magunk készítjük el a fűszereinket, szószainkat is.